Hei!

Jeg er behjelpelig med utforming av komplette nettsteder for alle typer virksomheter. Har utdanning innen web design fra Merkantilt Institutt, og mange års erfaring som designer og konsulent.

Som utvikler behersker jeg HTML, DHTML, CSS, Photoshop, Imageready, Illustrator, Golive, Dreamveawer, Mac, PC og Unix plattformer. Jeg har erfaring med bruk av Javascript, CGI og PHP, samt erfaring med utvikling av større nettsteder, bruk av ulike publiseringsløsninger (som bl.a. Escenic), registrering av domenenavn og søkemotoroptimalisering.

Mine oppdragsgivere er gjerne bedrifter som ønsker en forbedring av eksisterende løsninger, eller en gjennomgang av nye muligheter.
Gjennom flere års arbeid med utvikling av brukervennlige løsninger for nettaviser, nettportaler og tjenestetilbydere, gjør jeg mitt beste for at kunden skal bli fornøyd, og gjennomfører alle prosjekter fra
A-Å, med formgivning, koding, ferdigstillelse og opplasting.

Mine sterkeste sider er redesign, tekstforfatting og søkemotor-optimalisering. Jeg har blitt leid inn for å effektivisere større nettsider, som bl.a. adressa.no, og holdt kurs i webdesign.

Ta kontakt på e-post, eller send meg en link og spør om gode råd.


OSLO - TRONDHEIMEksempler på brukergrensesnitt på nettsteder

forbruker.net - 2000  ekspresspakk.no - 2004  Adresseavisen - Kampen Direkte - 2002

Studio Selnes - 2001  Feriehuset Svovelstikken - 2004  Advokatene Christian Wiig & Co - 2003

  Chapter 24 - Pink Floyd - 2004  Freia Twist - Eksamensbesvarelse - 1999Eksempler på bannerannonsering

Absolutt Data

Haltvik

Demobanner butikk - kunde

 

Eksempler på bannerannonsering

demo
demo
Peugeot - 2001
Tore på Sporet - 2001


Eksempler på produktark

Husfliden - Pruduktpresentasjon  - 2001